Freeride Academy – Åre

Vecka 10

För att vinterloven ska bli ännu roligare för alla tjejer i åldrarna 10-16 år bjuder InspireUs tillsammans med Åre SLK in till Freeride Academy i Åre! Freeride Academy är två dagar fullproppade med massor av härlig skidåkning över hela berget tillsammans med kvinnliga coacher från InspireUs. Helt beroende på vilken åkning som är bäst för dagen letar vi upp nya åk och platser på fjället, det kan betyda att vi testar allt ifrån att åka offpist och puckel till mjuka pister och boxar i parken. Inte testat allt det innan? Du kan vara lugn, det är precis därför du ska hänga med i det här gänget av glada tjejer och inspirerande coacher som kommer göra allt för att du ska ha det så bra som möjligt!

Grupperna kommer att delas in efter ålder, åknivå och önskemål om vilka kompisar du vill åka med.

Förkunskaper: För att du som deltagare ska kunna ha kul i det här gänget behöver du känna dig trygg i att åka röda pister.

Utrustning: Varför krångla till det? Skidor, pjäxor, stavar, hjälm, kläder efter väder och vi rekommenderar att alla åker med ryggskydd. Vilka skidor? -Dom du har! Alla som deltar behöver ha giltigt liftkort hos Skistar Åre.

Tid & Datum: Datum för tillfällena under sport- och påsklov kommer lite senare och kräver båda separat anmälan

Mat & Fika: I och med den rådande smittspridningen av COVID-19 så kommer all aktivitet inkl. samlingar och fika att ske utomhus. Av densamma anledning har vi till det här första tillfället valt att inte alls tillhandahålla någon mat eller dryck, utan önskar att alla själva packar med sig något litet att äta och något att dricka för att orka de fyra timmar som vi är ute tillsammans.

Kostnad: Den enda kostnaden för att deltaga är att du behöver vara medlem i Åre SLK, medlemskapet kostar 300kr och du kan enkelt bli medlem och läsa mer om klubben här: https://www.are-slk.se/klubben.html

COVID-19: Vi förbehåller oss att vid ändrade riktlinjer som inkluderar denna typ av aktivitet ställa in eventet. Under eventet sker alla samlingar utomhus med avstånd och på berget rör vi oss i små grupper om 6-7 personer. Självklart stannar alla, både ledare och deltagare hemma vid symptom på sjukdom.

REDO ATT VARA MED? 

Platserna till sportlovet släpps här den 28/1

Frågor? Maila oss på info@inspireus.se