GirlsDayOut

ÅRE 26 MARS 2022

GirlsDayOut är tillbaka i Åre även 2022!
Vinterns mest peppade åkning brukar äga rum på skutan denna dag och vi hoppas att 2022 kommer att leverera det där alldeles underbara GDO-peppet i vanlig ordning! I anmälan kan du välja om du vill åka freeride med hjälp av liftarna eller om du vill ägna dagen åt toppturande utanför liftsystemet. Dessutom kommer det under dagen att finnas möjlighet att testa skidor och andra skidrelaterade produkter från flera av InspireUs partners, däribland såklart den tillsammans med InspireUs framtagna skidan MotherTree från Extrem. Och du, kom ihåg att InspireUs coacher älskar att dela med sig av tips och trix för att du ska kunna utvecklas i din skidåkning och få ännu mer ut av dina upplevelser på berget, både vad det gäller locations, åksällskap och teknik, vilket ger oändliga möjligheter för dig att utvecklas maximalt under den här dagen.

Upplägget för dagen ser ut som följer:

  • Morgonsamling med frukost och registrering i Peak Performance Mountain House. Här tar vi tillsammans en titt på lavinprognos och väder, snackar ihop oss i våra grupper och stämmer av förväntningar inför dagen.
  • Under förmiddagen blir det åkning i grupper ledda av några av Sveriges mest rutinerade skid-/snowboard- & toppturscoacher. Oavsett om du vill ha tips för att trivas bättre på topptur eller utvecklas till en grym tävlingsåkare i freeride så kommer du kunna få ovärderlig kunskap från dina coacher den här dagen. Har du aldrig vågat dig utanför pisten förut? -Då är det här det perfekta tillfället att testa!
  • Under en lång dag är det viktigt att fylla på med energi vid lunchtid, under den här dagen intar vi den på berget och den ingår såklart i deltagaravgiften.
  • Eftermiddagen fyller vi med ännu mer coachledd åkning, kanske fokuserar vi på att visa nya åk på skutan, eller så går vi djupare in på att prata lavinsäkerhet – helt utifrån gruppens önskemål för dagen.
  • När klockan närmar sig liftstängning återsamlas alla grupper för en gemensam afterski i InspireUs-style inklusive snacks @ Mountain House

 

 

Plats: Åre
Datum: 26 mars
Ålder: Från 18 år
För vem? Skid- och Snowboardåkare
Förkunskaper: Kunna åka obehindrat i hela skidsystemet
Pris: 1495kr

    Dela på Facebook Twittra Dela på LinkedIn Dela på Tumblr Pin It