GirlsDayOut

Åre I 17 & 18 april

GirlsDayOut är tillbaka i Åre även 2021!

Vinterns mest peppade åkning brukar äga rum på skutan denna dag och vi hoppas att 2021 kommer att leverera det där alldeles underbara GDO-peppet i vanlig ordning!

Efter förra årets inställda event kommer vi i år tillbaka med DUBBEL kraft! Då vi inte räknar med att det kommer vara läge för några större event under våren har vi helt enkelt gjort som så att vi erbjuder GirlsDayOut som endagsevent, två dagar efter varandra. Du väljer helt enkelt den dag som passar dig bäst.

I anmälan kan du välja om du vill åka freeride med hjälp av liftarna eller om du vill ägna dagen åt toppturande utanför liftsystemet.

Om det lämpar sig utifrån redande läge så kommer upplägget för dagarna att se ut så här i grova drag:

– Frukost och registrering i Peak Performance Mountain House
– Åkning i grupper ledda av några av Sveriges mest rutinerade skid-/snowboard- & toppturscoacher
– Lunch på berget
– Mer coachledd åkning
– Afterski InspireUs-style inklusive käk @ Mountain House
– Skid- och produkttest ihop med InspireUs partners

InspireUs coacher älskar att dela med sig av tips och trix för att du ska kunna utvecklas i din skidåkning och få ännu mer ut av dina upplevelser på berget, både vad det gäller locations, åksällskap och teknik.

COVID-19

Under rådande förhållanden kommer nödvändiga anpassningar att göras för att minimera risk för smittspridning, detta kan tex innebära att moment som planerats inomhus förläggs utomhus och att grupper hålls åtskilda från varandra. Vi förhåller oss till rådande rekommendationer och koordinerar våra åtgärder tillsammans med regionen och destinationen för att på säkraste sätt kunna genomföra GDO. Antalet platser är i år kraftigt reducerat och fördelat på dagar. 

Bokningsvillkor

Nya bokningar kan avbokas med full återbetalning fram till 2021-03-19, vid avbokning efter detta datum utgår en administrativ avgift om 500kr. Du som köpt plats till 2020 års event men ombokar dig till 2021 års event kan vid avbokning endast återbetalas för anmälningsavgift med avdrag för den administrativa avgiften oavsett när avbokningen sker. För återbetalning vid avbokning behöver avbokning ske minst 24 timmar före eventets starttid.

Plats: Åre
Datum: 17 & 18 april
Ålder: Från 18 år
För vem? Skid- och Snowboardåkare
Förkunskaper: 

Kunna åka obehindrat i hela skidsystemet.
Pris: 1495kr