GirlsDayOut Åre

25 mars (FULLT)

GirlsDayOut är dagen som alla brudar väntar hela året och halva vintern på!
Det är dagen när utmaningar antas, nya krafter vinns, vänskapsband knyts och berget övertas av tjejer i parken, i offpisten och i pisten.
I år firar vi 5 år med InspireUs och GirlsDayOut och det tänker vi fira med er i Björnrike & Åre så signa upp för vinterns bästa dag!

Tillsammans med våra duktiga coacher så ges bästa tillfälle att prova något nytt, få det där extra tipset som gör att du klarar vinterns mål eller helt enkelt bara suga åt dig av deras kunskap och ha vinterns roligaste åkdag ihop med ett gäng likasinnade brudar.
Dessutom, så kommer GirlsDayOut i Åre att vara ett av de camps där du som deltagare kommer kunna teståka och tycka till om prototyperna till  MotherTree  och därigenom vara en viktig del i utvecklingen av marknadens bästa Freeride-skida för tjejer!

 

Åreskutan är InspireUs egna hemmafjäll och det fjäll där vi och våra coacher hittar som i vår egen ficka. Det är här vi spenderar större delen av våra dagar på skidor & snowboard och det är här vi vill visa er dessa pärlor!

I Åre kommer alla grupper att erbjudas och vi vet sedan tidigare år att här kommer platserna att gå åt som smör i aprilsolen. Så skid- eller snowboardåkare, park-, pist- eller offpistråtta, lägg in 2 december i kalendern och se till att hänga på låset när platserna till Åre släpps fria!

Plats: Åre
Datum: 25 mars
Ålder: Över 18
För vem? Skid- och snowboardåkare

Grundpaket:
Coachning heldag
Lunch i backen
Afterski med middag
Pris grundpaket:
650kr
Anmälan: 
Via länk HÄR