GirlsDayOut Åre

24 mars (FULLBOKAT)

GirlsDayOut är dagen som alla brudar väntar hela året och halva vintern på!
Det är dagen när utmaningar antas, nya krafter vinns, vänskapsband knyts och fjället övertas av tjejer i parken, i offpisten och i pisten.

I Åre fokuserar vi detta år helt och hållet på offpist och freeride av alla de slag och välkomnar alla tjejer, brudar, kvinnor och damer över 18 år som mår som bäst med ett par skidor eller en bräda under fötterna.
Grupper kommer erbjudas i alla nivåer, från nybörjare till rutinerade freerideåkare och du kommer i anmälan kunna ange om du t.ex vill ingå i en grupp som fokuserar på hopp- och dropteknik och lite mer krävande åk, eller vill ta med dig touringutrustning och gå på topptur på Åreskutan under dagen. Freeridegrupper med fokus på offpist i olika terräng kommer givetvis också att arrangeras på alla önskbara nivåer.
Självklart kommer MotherTree 105 att finnas att provåka under dagen i alla olika längder, och ryktet säger även att en viss vidareutveckling av MotherTree med 95mm midja kommer att finnas med ett gäng prototyper till test för dem som är nyfikna 😉

Dessutom kommer Fredag kväll också innehålla möjligheter till förkovring inom Lavinsäkerhet för den som vill då vi tillsammans med Åre Lavincenter ordnar en föreläsningskväll som du kan läsa mer om HÄR.
Det är alltså upplagt för en riktigt bra helg med gott om tid att både träffa nya vänner och utforska Åreskutan till fullo!

Medlemmar i InspireUs Medlemsklubb erbjuds förtur till anmälan redan fr.o.m. 27 november, samt deltagande till endast 50% av ordinarie pris av Grundpaketet.
För att ta del av EarlyBird-erbjudandet krävs att medlemskap tecknas senast den 26 november.
Läs mer om vad det innebär att vara medlem samt vilka erbjudanden utöver detta som du kan ta del av genom medlemskap.

På GirlsDayOut för några år sedan hade vi Freja Zeidlitz på besök och hon filmade och klippte ihop den här härliga filmen från dagen!

Plats: Åre
Datum: 24 mars
Ålder: Från 18 år
För vem? Skid- och Snowboardåkare

Pris grundpaket: 650kr (325kr för medlemmar med Early Bird)
Anmälan: 
Fullbokat

Grundpaket:
Coachning i grupp
Lunch
Afterski med mat
Fritt deltagande vid Lavinfokus fredag kväll 23 mars (frivilligt)