GirlsDayOut Vemdalen – Björnrike

8 april ( FULLT)

GirlsDayOut är dagen som alla brudar väntar hela året och halva vintern på!
Det är dagen när utmaningar antas, nya krafter vinns, vänskapsband knyts och berget övertas av tjejer i parken, i offpisten och i pisten.
I år firar vi 5 år med InspireUs och GirlsDayOut och det tänker vi fira med er i Björnrike & Åre så signa upp för vinterns bästa dag!

Tillsammans med våra duktiga coacher så ges bästa tillfälle att prova något nytt, få det där extra tipset som gör att du klarar vinterns mål eller helt enkelt bara suga åt dig av deras kunskap och ha vinterns roligaste åkdag ihop med ett gäng likasinnade brudar.
Dessutom, så kommer GirlsDayOut i Björnrike att vara ett av de camps där du som deltagare kommer kunna teståka och tycka till om prototyperna till prisbelönta MotherTree  och därigenom vara en viktig del i utvecklingen av marknadens bästa Freeride-skida för tjejer!

 

Björnrike är en godbit i Skistar-kakan som vi bara älskar att komma tillbaka till. En snowpark som ligger i söderläge gör landningarna precis sådär slushiga som man vill ha dem om man inte alltid landar på fötterna… Dessutom en lättillgänglig offpist som vi aldrig har sett någon annan än våra egna grupper köra laps i. Ja ni hör ju, Björnrike vill ni inte missa!
Björnrike är den perfekta platsen för att prova på och vidare utveckla åkning i både offpist och park och vill man inte ge sig hän någon av dessa så har Björnrike även smekande långa pister där vi kommer köra pistgrupper på förfrågan.
Det här blir sista stoppet på vinterns GirlsDayOut-turné så vi hoppas se många av er där för el grande finale!

Plats: Björnrike
Datum: 8 april
Ålder: Över 18
För vem? Skid- och snowboardåkare

Grundpaket:
Coachning heldag
Lunch i backen
Afterski med middag
Pris Grundpaket:
650kr
Anmälan: 
Via länk HÄR