GirlsDayOut Vemdalen – Björnrike

14 april

GirlsDayOut är dagen som alla brudar väntar hela året och halva vintern på!
Det är dagen när utmaningar antas, nya krafter vinns, vänskapsband knyts och fjället övertas av tjejer i parken och pisten.

I Björnrike fokuserar vi helt och hållet på er som vill åka park eller pist, och anledningarna till det är självfallet många! Inte bara har Björnrike fantastiskt långa och smekande pister, de har också en sällsynt vänlig personal och framförallt deras park-shapers brukar välkomna oss med öppna armar och renovera parken helt efter våra önskemål dagen till ära. Att Björnrike i 9 fall av 10 också erbjuder sol och slaskar landningarna i den syd-vända parken till perfektion är inte heller något vi förbiser när vi väljer att presentera Björnrike som platsen att vara om du vill åka park på årets GirlsDayOut.

Självklart är parken öppen för både skid- och snowboardåkare och vi kommer ha coacher på alla nivåer.
I samarbete med Skistar kan vi även erbjuda ett mycket prisvärt boendepaket för er som önskar ägna hela helgen åt lite säsongsavslutning i snö och slask. Mer om det längre ner på sidan.
Dessutom ser vi till så vi kickar igång helgen på bästa sätt och välkomnar er som befinner er i krokarna under helgen att hänga med och bowla och käka på legendariska Locals-haket Husky i Vemdalen på fredagkväll för bästa warm-up och bondande inför helgens åkning.

Medlemmar i InspireUs Medlemsklubb erbjuds förtur till anmälan samt deltagande till endast 50% av ordinarie pris för Grundpaketet redan fr.o.m. 22 januari.
Läs mer om vad det innebär att vara medlem samt vilka erbjudanden utöver detta som du kan ta del av genom medlemskap.
För att ta del av detta krävs att medlemskap tecknas senast 21 januari.

 

Boendepaket Björnrike

I samarbete med Skistar kan vi erbjuda ett fantastiskt prisvärt boendepaket för er som önskar ägna hela helgen åt lite säsongsavslutning i sol, snö & slask (och bowling…)
Erbjudandet gäller del i gemensamt boende med andra deltagare tors-sön samt liftkort fre-sön och detta bokas direkt hos Skistar.

Totalt pris för boende tors-sön samt liftkort fre-sön: 1455kr
Bokning av boendepaket: Görs via mail till hakan.hammar@skistar.com

 

Plats: Björnrike i Vemdalens skidområde
Datum: 14 april
Ålder: Från 16 år
För vem? Skid- och snowboardåkare (För snowboard endast park)

Grundpaket:
Coachning i grupp
Lunch
Afterski med mat
Pris Grundpaket: 650kr
Anmälan:
Öppnar  med länk från denna sida 29 januari