GirlsDayOut

Park Edition I Björnrike I 13 april

GirlsDayOut är dagen som alla brudar väntar hela året och halva vintern på och det är dagen när utmaningar antas, nya krafter upptäcks och vänskapsband knyts. I Björnrike vänder vi oss till dig som vill åka park oavsett om du åker skidor eller snowboard och om du är rookie i parken eller rutinerad åkare.

Det här är  en sann favorit i InspireUs camp-utbud där vi för sjunde året i rad coachar er  med full fokus på att utvecklas som parkåkare! I Björnrike finns parker både på instegsnivå samt en park med blå – svarta hopp och rails där coachning i grupp kommer finnas på nivå efter dina önskemål.

Lunch äter vi tillsammans i anslutning till backarna och vi avslutar dagen med käk och Afterski tills dagen övergår i kväll.

I anmälan går det också att boka boendepaket för helgen för den som önskar få en hel weekend på snö med GirlsDayOut som lördagsaktivitet.

Bokning av GirlsDayOut samt boendepaket sker på denna sida fr.o.m. 1 oktober.
Under oktober månad har alla InspireUs-medlemmar möjlighet att boka med en Early Bird som ger ett starkt reducerat pris.

Program:

Fredag

  • Filmkväll på temat inspiration (frivillig programpunkt)

Lördag

  • GirlsDayOutMed reservation för att ändringar kan komma att göras i programmet

Plats: Björnrike i Vemdalens skidområde
Datum: 13 april
Ålder: Från 16 år
För vem? Skid- och Snowboardåkare
Förkunskaper: Kunna åka obehindrat i hela skidsystemet. Inga förkunskaper inom park krävs

Anmälan: Öppnar 1 oktober
Pris: T.b.a
Under oktober månad har alla InspireUs-medlemmar möjlighet att boka med en Early Bird som ger ett starkt reducerat pris.
Bli medlem: HÄR