InspireUs Summer Weekend

Åre I 7-9 juni

Välkommen till InspireUs Summer Weekend i Åre  -en helg för dig som vill fylla dagarna med aktivitet och kvällarna med gött häng tillsammans med andra som är där i samma syfte som du!

Under Summer Weekend väljer du själv vilken “Edition” du vill anmäla dig till och detta sätter de yttre ramarna för din helg. Dessa aktiviteter finns på olika nivå och du kommer hitta utmaning och coachning oavsett om du är ny på cykeln eller har många säsonger i sadeln. Olika grupper med cykling och möjligheter till att utforska fjället till fots ryms under detta paraply till camp.
Varmt välkommen till Åre så startar vi sommaren tillsammans!

Helgens program och innehåll i Grundpaketet:

Fredag

 • Ankomst och incheckning vid lunchtid
 • Eftermiddag med vald aktivitet
 • Middag på restaurang GROW på Holiday Club
 • Filmvisning

Lördag

 • Morgonyoga
 • Frukost på Holiday Club
 • Heldag ute med din valda aktivitet
 • Lunch ute från Holiday Club
 • Grillkväll på Åre strand

Söndag

 • Frukost på Holiday Club
 • Förmiddag med din valda aktivitet
 • Lunch ute från Holiday Club i samband med avslutning

Med reservation för att ändringar kan komma att göras i programmet

 

Välj EN av dessa Editions för att fylla din helg med aktivitet

DOWNHILL EDITION

Öppningshelgen i Åre Bike Park sammanfaller med Summer Weekend och inte många andra helger är laddhatten så laddad som säsongens första liftburna dagar!
Passa på att utforska Bikeparken tillsammans med våra coacher från Focus Camps och se till att få med dig ovärderliga tips inför säsongen eller att testa denna adrenalinpumpande gren av cykelsporten för allra första gången. Kanske blir det en cykelsommar för dig efter Downhill Edition i Åre?

Förkunskaper: Rookie eller rutti, spelar ingen roll hur länge du suttit i sadeln – vi coachar på din nivå (Så länge du redan kan cykla och har en föraning av att du vågar dig ner för berget alltså…)
Utrustningskrav: Liftkort, Downhillcykel samt fullständig skyddsutrustning
Bokning av och tillägg för eventuell cykelhyra samt liftkort 2 dagar görs efter anmälan.

 

MTB EDITION

I grupp utforskar vi nya och gamla MTB-leder i Åreskutans skugga tillsammans med coacher från Focus Camps. Räkna med rolig och ibland också krävande cykling både uppför och nerför Åredalens många höjdkurvor. Vi har basen i Åre by men kan vid behov komma att ta oss med bil till byns utkanter för att utnyttja tiden och stigarna till max.

Förkunskaper: Rookie eller rutti, spelar ingen roll hur länge du suttit i sadeln – vi coachar på din nivå (Så länge du redan kan cykla och har en god grundkondition redo att ta dig ut på fjället).
Utrustningskrav: MTB-cykel och hjälm

Bokning av och tillägg för eventuell cykelhyra görs efter anmälan.

 

OUTDOOR EDITION

Det här är campet för dig som vill uppleva allt som fjällvärlden har att erbjuda i form av natur och aktiviteter, men med nybäddad hotellsäng till natten, SPA möjligheter och vällagade middagar som intas sittande till bords. Helt enkelt det bästa av två världar för dig som vill närma dig friluftslivet för första gången, eller för dig som är i behov av en avkopplande och energiboostande helg i Jämtlandsfjällen!
Under helgen vandrar vi på och runt Åreskutan, lagar mat utomhus, tränar på att sätta upp camp, använder karta & kompass och pratar utrustning tillsammans.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs men vi kommer under helgen att förse dig med kunskap för att du i framtiden ska kunna skapa dina egna naturupplevelser skräddarsydda efter dina behov.
Utrustningskrav: Kläder efter väder och rejäla skor att gå i en hel helg.

Plats: Åre
Datum: 7-9 juni
Ålder: Från 18 år
Endast Grundpaket: Gör du via DENNA LÄNK
Grundpaket + Boende: Gör du via DENNA LÄNK

Pris Grundpaket
Ordinarie :
3500kr
EarlyBird för medlemmar 11/2 -11/3: 3000kr
Medlem blir du HÄR