MTB-camp Högbo

Högbo I 8-10 september

Högbo MTB-arena ligger bara 2 timmar med bil från Stockholm och det är en liten pärla som har satsat hårt på cykling de senaste åren!
I Högbo har skapats en arena som erbjuder mil efter mil av MTB-leder av olika nivåer tillsammans med teknikområden för  utveckling.
Att ha såna fina förutsättningar på ett och samma ställe ser vi som ett ypperligt tillfälle för att erbjuda ett camp under hösten och tillsammans med våra coacher Jackie Paaso & Elin Nilsson på Focus Camps kan vi nu erbjuda ett camp som innehåller godbitarna i kakan.

 

Med camp-start fredag kl 13 hinner vi med både att fila lite på tekniken i ett startskede samt cykla en kortare tur innan middag på Högbo Brukshotell som erbjuder en buffé med stort utbud av lokala varor.
Under Lördag & Söndag blandas längre turer med teknik och tillfälle kommer ges för utveckling oavsett om du är nybörjare eller om du letar utmaning i din egen cykling.
Middag lördag kväll kommer vi åtnjuta i lågornas sken vid en sjö dit vi cyklar tillsammans efter en dag ute på stigarna, och för trötta kroppar hoppas vi också att bastun nere vid sjön kommer göra underverk inför campets sista dag på söndagen!

 

Som ni hör blir detta ett camp där givande cykelpass varvas med sköna hotellsängar på Högbo Brukshotell och även läkande bastubad vid sjön, en härlig kombo i höstens allra vackraste färger tycker vi själva!

 

 

Plats: Högbo MTB-arena, Sandviken
Datum: 8/9 kl: 13.00 – 10/9 kl: ca 16.00
Ålder: Över 18 år
För vem: MTB-cyklister, nybörjare som rutinerade
Girls only!

Anmälan: Via denna länk
Pris Grundpaket:
4100 kr

Grundpaket:
Lunchpaket lör –  sön
Middagsbuffé fre
Grillmiddag lör
Coachning fre – sön
Bastukväll
Present från sponsor

Tillval i anmälan:
Del i dubbelrum fre-sön
inkl. frukostbuffé
Cykelhyra