Medlemsklubb

Bli medlem i InspireUs och stötta arbetet för en jämställd actionsportscen, samtidigt som du tar del av feta erbjudanden från oss och våra samarbetspartners.
Den goda feelingen av gemenskap och möjligheten att träffa nya vänner får du på köpet!

Det här verkar ju grymt! Klart jag vill joina.

InspireUs är en plattform för inspiration till alla som söker den

Hemsidan inspireus.se samt våra sociala kanaler har vi därför vigt att vara en öppen scen för alla där ute på vågorna, i bergen eller på vägarna som bryter normen och som är värda sin tid rampljuset. Här är alla välkomna att bidra med inspiration och sina berättelser.
Idag utgör InspireUs en samlad kraft för att öka jämställdheten inom sporter som ofta har en “grabbig” ton och där tjejer genom åren varit underrepresenterade både inom branschen såväl som konventionell och social media. Ofta benämns dessa sporter som action- eller livsstilssporter.

Nu kan du bli en del av InspireUs och som medlem delar du vår uppfattning om att alla utövare av en sport ska vara utövare på samma villkor och självklart även behandlas och framställas som så.
As simple as that.
Dessutom får du som medlem en rad möjligheter och erbjudanden som presenteras direkt till dig via i din mail och dessa kan ta sig formen av förtur vid bokning av camps, rabatt hos någon av våra samarbetspartners eller kanske genom en förmånlig deal på en upplevelse? Vi ska göra allt för att plocka fram det allra bästa ur trickpåsen till dig!
InspireUs medlemsklubb välkomnar dig, din brorsa, morsa och din kollega, helt enkelt alla som vill stötta vårt arbete för en mer jämställd actionsportscen.

LÄS MER om InspireUs medlemsklubb

 

insp_prods_01

2018 var ett GRYMT första år för klubben! Vill du se vad vi tillsammans har möjliggjort? Kolla då HÄR

Som medlem får du :

 • Early Bird på anmälan till GirlsDayOut i Åre vintern 2020
 • Alltid gratis deltagande vid våra Hangouts runt om i landet. (Dessa presenteras löpande i medlems-appen Cardskipper)
  Värde: 150-500kr / event
 • Ekologisk bomulls-Tshirt med ryggtryck designat av Christine Johanson
  Dessa är exklusivt framtagna endast för InspireUs medlemmar.
  Värde: 300kr
 • Stickerspaket från InspireUs
  Värde: 60kr
 • Nya erbjudanden och möjligheter presenterade i appen Cardskipper direkt till dig som medlem.

Exempel på fler erbjudanden:

 • Åreguiderna, Surfbussen, Alpine Adventures i Lofoten, Blåsjön Sport, Östersunds Klättercenter, Uteguiden i Stranda.
 • Fr.o.m, januari kommer alla medlemmar kunna ta del av exklusivt framtagna träningsprogram direkt i medlemsappen.

 

Medlemsavgift

480 kr/år. Medlemskap löses per kalenderår och du löser nu medlemskap för 2019.

Sponsrande medlemskap

Som sponsrande medlem delar du vår uppfattning men är intresserad av att stötta arbetet mot en jämställd actionsportscen på annat vis än genom ordinarie medlemsavgift.
Kontakta oss på info(at)inspireus.se för att diskutera hur vi kan utforma detta på bästa sätt.

Arrangörsmedlem

En arrangörsmedlem är en medlem som själv arrangerar camps och events riktade till en medveten målgrupp och som stöttar vårt arbete för jämställdhet inom världen av action- och livsstilssoorter.
Som arrangörsmedlem driver du själv en verksamhet där jämställdhet är viktigt och där det syns i ert arbete, kanske genom en jämvikt mellan könen bland era guider och instruktörer eller genom att ha ett medvetet tänk runt er content i sociala media?
Genom att bli InspireUs-medlem får du möjligheten att marknadsföra dina aktiviteter via våra kanaler till en nyfiken, medveten och stark målgrupp som ständigt letar möjligheter till utveckling, utmaning och inspiration.
Kontakta oss på info(at)inspireus.se för att ta del av våra erbjudande till dig som arrangör och för att diskutera hur ni kan gå tillväga för att stärka er profil som jämställt företag.