Logo
Logo

 Wild card, engelska för kortspelstermen vilt kort, är ett begrepp som används i idrott och andra tävlingar för någon som kvalificerat sig på ett ovanligt sätt”.

InspireUs´s wildcards består av en grupp tjejer inom olika grenar av action- och livsstilssporter som alla representerar InspireUs under ett år.
De här tjejerna är inte nödvändigtvis det största namnet inom sin gren, men det är tjejer som vi valt som våra Wildcards för att de är glädjespridare, inspiratörer och för att de är bra ambassadörer för sin gren. Helt enkelt tjejer som vi vill lyfta fram som kvinnliga förebilder för er alla att inspireras av!

Vi söker just nu nya Wildcards för 2019 inom actionsporterna cykling, wakeboard, snowboard, skidor, klättring, vågsurf, skateboard och kite. Vi välkomnar också Wildcards som är fotografer och filmare!
Att vara InspireUs-Wildcard innebär konkret att InspireUs uppmärksammar dig och din sport genom att göra ett “Pepptalk” med dig på vår hemsida, regrammar dina inlägg när du hashtaggar #inspireusse, samt att du någon gång under det kommande året får göra en insta-takeover på vårt konto under en vecka.
Vi ser även att du som Wildcard gärna kör ett Hangout med fokus på ”din sport” för våra medlemmar någonstans i Sverige under det kommande året (Se t.ex. InspireUs Hangout Järvsö med Elina Davidsson nu till helgen).
 
Förutom detta så tillkommer även mängder av möjligheter där du som Wildcard får tillgång till vägledning och kontakter genom InspireUs, samt möjlighet till engagemang, fysiska träffar och nätverkande via vår verksamhet. Ett år som Wildcard kan helt enkelt ge dig både bredd och fart framåt beroende på hur DU vill att ditt år som Wildcard ska se ut. Det enda vi önskar tillbaka är ett engagemang från din sida och ett driv eller en synlighet som bidrar till inspiration för jämställdhet och inkludering inom din sport, vilket kan ske på en mängd olika vis.
Är du eller din bästa vän den vi söker?
– Maila och berätta vem du eller din kompis är och ge oss en motivation för din nominering.
Skicka gärna med bilder, länkar till videos och eventuella konton på sociala media.
 
Maila till info@inspireus.se
Sista dag för nomineringar: 30 september

 

Ni kommer att se dem med foto & edits här på inspireus.se och vi kommer lyfta fram dessa tjejer genom kortare “Pepptalks”, dessa kan ni läsa genom att klicka på bilderna.
Dessutom får alla Wildcards varsin vecka att vara kapten på vårt Instagramkonto @inspireusse där chansen ges att sprida sina bilder och tankar till alla er som följer detta konto.
Här ovan ser ni InspireUs´Wildcards för 2017/2018